Musiikki

Nyt on helppoa toivoa, koska DJ Toivo! soittaa :) Tarjoan seuraavia musiikkityylejä yhdessä ja erikseen!

Lavatanssimusiikki

Suomalaisilla tanssilavoilla soitetaan monipuolista musiikkia. Lavatanssimusiikki sisältää paljon perinteistä tangoa, foksia, valssia ja humppaa sekä ripauksen kansantansseja, kuten jenkkaa ja polkkaa. Lisäksi siihen kuuluu erottamattomana osana suomalainen iskelmämusiikki, jota on hidasta ja nopeaa, uutta ja vanhaa, hyvin monenlaista, ja jota kukin tanssii omalla tyylillään, monesti foksina, hitaana foksina tai buggina. Nykyaikaan tanssilavoilla kuullaan yleisesti myös latinalaisia musiikkirytmejä, rock'n'rollia, jiveä, swingiä ynnä muita tanssivan nuorison ja nuorien muusikkojen omakseen ottamia tyylejä.

Soitan lavatanssimusiikin sinun toivomillasi painotteilla, joko perinteisempään tai nuorekkaampaan makuun, tapahtuman luonteen mukaisesti tai paikalla olevan yleisön huomioon ottaen. Lavatanssimusiikkia edustavat esimerkiksi seuraavat orkesterit, joiden koko tuotanto kuuluu musiikkivalikoimaani.

Häämusiikki

Valitaan yhdessä kaunein häävalssi tai muu häätanssivaihtoehto! Sen jälkeen hääväkeä voidaan viihdyttää ja hääparia tanssittaa monenlaisella musiikilla sen mukaan, minkälaista väkeä paikalla on.

Rock'n'roll, bugg, swing, jive ym.

Menevämpään makuun voidaan järjestää tapahtuma, jossa soitan vauhdikasta kansainvälistä ja kotimaista tanssimusiikkia.

Latinalaistyylinen musiikki

Kuubasta ja Brasiliasta lähtöisin olevat rytmit eivät jätä ketään kylmäksi! Kansainväliset, eurooppalaiset ja kotimaisetkin vaikutteet tekevät latinalaistyylisen musiikin skaalan hyvin laajaksi. Kokonaisia tapahtumia voidaan järjestää tietyn musiikkilajin ympärille (esimerkiksi salsa, bachata) tai vaihtoehtoisesti ilta voidaan täyttää kattauksella eri latinalaistyyleistä laidasta laitaan. Kuubalaiseen musiikkiin olen käynyt tutustumassa paikan päällä Havannassa sekä Trinidadissa.

Tango

Tango on musiikeista tunteellisinta. Se siivittää onnen huumassa elämän parhaat hetket ja myötäelää murheen alhot. Jokaiseen tunteeseen on tehty tango! Suomalainen tango on suomalaisten oma kulttuuri, jota tullaan kaukaakin ihmettelemään. Suomalainen tango ja argentiinalainen tango ovat erilaisia näkökulmia samaan asiaan, ja nämäkin jakaantuvat tyylisuuntiin, joiden valloittavaan maailmaan olen valmis sinutkin johdattelemaan!

Moderni iskelmä, Suomi-reggae, "cityhumppa", ym.

Uutta suomalaista luovaa musiikkia edustavat muun muassa Tuure Kilpeläinen, Jukka Poika, Suvi Teräsniska ja Elokuu-yhtye. Heidän musiikkinsa on helposti yhdistettävissä myös lavatansseihin ja tällaisten taiteilijoiden tuotokset ovat silta perinteisen lavatanssimaailman ja uuden kulttuurin välillä. Aineksia on todella monia, joilla voimme tehdä tapahtumastasi musiikillisesti nautittavan!


Palautetta tästä sivusta? Otathan yhteyttä, yhteystiedot vasemmassa laidassa!