Keikkamyynti

Otathan yhteyttä ja kerrot, mitä sinä toivot musiikilta! Odotan soittoasi tai sähköpostiasi! :)

DJ Toivo!
Mikael Jokela
0400 482 403

Voittoa tavoittelemattomat julkiset tilaisuudet: Voittoa tavoittelemattomissa tilaisuuksissa  (julkiset ja maksuttomat tilaisuudet, ei mainostilaisuudet) soittamisesta saatan veloittaa vain matkakulut, ota yhteys ja kysy!

Kaupalliset ja yksityistilaisuudet: Laskutan tilaisuuden kestosta ja minulta edellytettävän työn määrästä riippuen 50 euroa tunti tai koko illan tilaisuudet 100 - 300 euroa sen mukaan, mikä on työmäärä minulle, ja lisäksi matkakulut. Jos kyse on tauko/taustalevyjen soittamisesta tms. vähemmän vaativasta keikasta niin se on yleensä 100 euroa per ilta + matkakulut. Jos taas saan kunnian suunnitella ja soittaa musiikit koko illaksi, niin annan tarjouksen arvioimani työmäärän perusteella. 

Henkilökohtaisessa kalenterissani on paljon muutakin kuin DJ-keikat, joten vapaalta näyttävä aika keikkakalenterissa ei takaa saatavuutta. 

Minulla on keikkoja varten käytettävissä omat musiikit. Yhteistyökumppanin kautta voin ehkä järjestää äänentoistolaitteet pieniin ja keskisuuriin tiloihin pienillä lisäkustannuksilla. 

Toiminta-alueeni on Helsinki, pääkaupunkiseutu ja siitä 200 - 300 kilometriä eri suuntiin. Keikkapalkkion lisäksi veloitan matkakulut verottajan ohjeiden mukaisesti tai sopimuksen mukaan. 


Palautetta tästä sivusta? Otathan yhteyttä, yhteystiedot vasemmassa laidassa!