Esittely

Minä olen DJ Toivo! alias Mikael Jokela. Olen tanssija, muusikko, taiteilija ja viihdyttäjä! Olen kiertänyt tanssilavoja vuodesta 2002 ja tanssin kaikkea, mitä siellä soitetaan. Tunnen myös Suomessa tanssittavat kansantanssit, latinalaistanssit ja rock'n'swing-tanssit. Lisäksi minulla on tarvittaessa kaikkea lastenlauluista heavy-metalliin. Olen Suomen seuratanssiliiton kouluttama seuratanssin perusohjaaja, joten soittokeikan yhteydessä voidaan järjestää myös tanssinohjausta. 

Minä olen taiteilija kutsumuksesta musiikkiin, tanssiin ja viihdyttämiseen. Tahdon tuoda musiikin sanat ja sävelet tähän hetkeen, erilaisiin tilaisuuksiin sopivasti, jolloin musiikki on elämää ja elämä on musiikkia. Koti- ja ulkomaisten musiikin tekijöiden vanhat sekä uudet taidonnäytteet odottavat varastossani, jotta pääsen soittamaan ne sinun tilaisuudessasi! Ensin oli Toivo Kärki, sitten oli Elokuu, sitten ne yhdisti DJ Toivo! Musiikki soi, kun vaan toivot!

Alla olevat sanat kuvaavat minun tyylejäni DJ-taiteilijana. Luonnollisesti valitsen musiikin myös yleisön ja sinun toiveesi mukaan.
  • Monipuolisuus. Samanlaista musiikkia ei tule liian montaa biisiä peräkkäin, vaan mieluummin jokaiselle kuulijalle jotain ja vaihtelua omallekin korvalle.
  • Tanssillisuus. Itse tanssin kymmeniä paritanssilajeja ja osaan erottaa eri tanssilajeihin istuvat biisit.
  • Hauskuus. Elämän virta vie meitä eteenpäin - risteyksestä ja hetkestä toiseen. Toisinaan on iloisia aikoja ja toisinaan surullisia. Surulle on oma aikansa, mutta pidetään se aika rajallisena ja täytetään mahdollisimman moni hetki ilolla. Ryppyotsaisuus on menneen talven lumia. Nauretaan yhdessä ja soitetaan musiikkia, joka naurattaa!
  • Tunteellisuus. Elämä on tunteita ja jokaiseen tunteeseen löytyy laulu, ainakin tango. Minä etsin kuhunkin tilanteeseen sopivia tunteita edustavat laulut, vastatunteita ja tunnemaailman sirkusta unhoittamatta. 
  • Nykyaikaisuus. Ajat muuttuvat. Perinteistä meidät on rakennettu, mutta perinteet kaipaavat rinnalleen uusia tuulia. Meillä on loistavia taiteilijoita, joiden tuotantoa saamme ihastellen kuunnella enää levyltä. Yhtä lailla meillä on uusia tyylejä. Minä tuon nykyajan ja perinteen rinnakkain!
Extralupaus! Minun keikallani musiikkia ei koskaan soiteta liian isolla voimakkuudella. Tarkkailen aina äänenvoimakkuutta koko tilaisuuden ajan ja sitä hiljennetään, jos yksikin asiakas kokee, että on tarvetta hiljentää. Ota DJ Toivo! ja unohda korvatulpat kotiin! Ei enää kuulovaurioita eikä soivia korvia vaan korvin kuultavaa musiikkia ja DJ, joka aidosti huolehtii, että volume on kohdallaan!


Palautetta tästä sivusta? Otathan yhteyttä, yhteystiedot vasemmassa laidassa!